Kontrolli, milline kuller toimetab tellimuse Sinu aadressile.Vajuta siia!
Heade maitsete sõbrad, aasta kõige ilusam, valgem ja värvilisem aeg on käes!
Kogusime oma värskesse lehte kokku kõik head asjad, mida suvel võiks vaja minna. Loomulikult ka mõnusad alkoholivabad valikud.
Vaata rõõmuga edasi!
Rabarberi kombucha Spritz, alkoholivabalt!
Oi-oi, see on täielik suve superstaar. Ja nii lihtne teha!
1. täida klaas jääga
2. lisa rabarberi (vm maitsega) kombucha
3. jäta ruumi mulliveele
4. magusasõbrad lisavad veidi rabarberimorssi või magusamat mahla
Garneeri fantaasiarikkalt või ära garneeri üldse – suvel võta vabalt!
FOTO: Rabarberi kombucha on täielik suve superstaar
Maitsvad suvised mullid
Ei teagi miks, aga vahuvein sobib suvisesse aega eriti hästi. Külm mull on kuidagi värskendav ja elegantne. Piknik rannas või aiapidu suvilas koos parimate sõpradega. Mida veel suvelt oodata? Õige – päikest.
Kui seltskond suurem, siis tasub vaadata soodsamate valikute poole. Näiteks itaallaste prosecco või hispaanlaste cava. Mõlemad head kvaliteetsed joogid ja ka hinnatasemelt sellised, et ehk kannatab osta mitu pudelit.
Kellel veidi gastronoomilisem kokkusaamine planeeritud, siis soovitame crémanti, franciacortat ja muidugi šampanjat.
Crémant on valmistatud sama meetodi järgi nagu šampanja, aga mitte Champagne maakonnas. Sobib ideaalselt suviste kergemate toitudega nagu näiteks kitsejuustusalat, mereannid või grillitud kanaliha.
Franciacorta on üldistatult itaallaste šampanja, tegu on väga-väga kvaliteetse joogiga ja pakub suurepäraseid maitseelamusi.
Šampanja on šampanja – kes on korra maitse suhu saanud, see teab.
Mulli tasub nautida valge veini klaasist, mitte tavapärasest kitsast „vahuka klaasist“. Nii saab jook rohkem oma iseloomu näidata.
Ja muidugi – mull peab olema jahe. Me arvame lausa, et külmikus suvel 5 kraadi peal on väga mõistlik.
Mullitavat kvaliteetset suve kõikidele!
Foto: Mulli tasub nautida valge veini klaasist
Mulliveini kokteilielamus maasikatega
Valmistame maailma kõige lihtsamat ja ka paremat vahuveinikokteili maasikatega:
• osta või korja peenrast magusaid maasikaid, võivad olla juba üsna pehmed
• litsu maasikad vähese suhkruga laiaks (oluline on saada maasikatest mahl kätte)
• lase kogu segu näiteks läbi sõela – saame magusa ja värske maasikamahla
• täida klaas jääga
• lisa maitse järgi seda sinu enda poolt tehtud magusat maasikamahla
• pikenda mulliveiniga
• garneeri maasikatega
Kokteil ongi valmis – imeline!
Maasikaid, mulliveini ja maitseelamusi ilusaks pikaks suveks meile kõikidele!
FOTO: Maailma lihtsaim ja parim vahuveinikokteil maasikatega
Lähemalt saad kõigest lugeda CityAlko juuni–juuli kliendilehest.
Lisaks on värskes kliendilehes hulgaliselt erinevaid tooteid, mis on saadaval CityAlko ja SuperAlko kaupluste riiulitel ning e-poes.
Mõnusat ja päikselist suve!